Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor. Pentru a multe detalii despre cookie-uri dați click aici.
ÎNCHIDE

Certificare ISO22000/HACCP

5 voturi

Standardul ISO 22000:2005 a fost elaborat pentru a asigura securitatea lanțurilor alimentare, la nivel global, prin respectarea cerințelor sale, permițând crearea unui sistem de management al siguranței alimentare în cadrul organizațiilor.

 

Standardul ISO 22000:2005 se aplică tuturor societatilor din domeniul alimentar (responsabile cu producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea și comercializarea produselor alimentare), indiferent de mărimea și complexitatea lor.

 

Standardul ISO 22000:2005 cuprinde principiile HACCP și cerintele referitoare la siguranța întregului lanț alimentar: de la nivelul intern al organizației, la relația cu furnizorii și clienții, condiții de depozitare, accesul la informațiile referitoare la produsele/serviciile alimentare furnizate, dezvoltarea de noi produse/servicii alimentare.

 

HACCP reprezintă un set de principii ale sistemului de management al calității privind siguranţa alimentului, fiind un acronim din limba engleză, pentru “Hazard Analysis and Critical Control Point”, în traducere: Analiza riscului şi determinarea punctelor critice de control. HACCP are la bază Codul Alimentar, dezvoltat de către Organizaţia ONU pentru Hrană şi Agricultură şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

 

Avantajele certificării ISO 22000/HACCP:

  • Asigurarea calităţii igienice a produselor (siguranţa alimentului);

  • Prelungirea duratei de valabilitate a produselor;

  • Reducerea rebuturilor şi a reclamaţiilor clienţilor;

  • Fidelizarea clienţilor şi a salariaţilor din companie;

  • Îmbunătăţirea imaginii şi a credibilităţii firmei dvs. pe piață;

  • Obținerea unui avantaj competitiv;

  • Creşte posibilităţile de intrare pe noi pieţe de desfacere;

  • Respectarea cerințelor legale în vigoare.

Obţinerea atestatului de certificare ISO 22000/HACCP demonstrează clienţilor faptul că organizația are implementate tehnicile şi cerinţele pentru o siguranţă completă a alimentului.

Votează

Satisfacția Dvs. în urma colaborării cu noi!

Contact Rapid


Verificare Certificat

SAU

x

Atenție!

Error text