Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Agenda Conferinței Business FORTRESS

Obiectivul FORTRESS este de a facilita accesul la informații de actualitate și know-how, dar și de a încuraja în mod activ interacțiunea și schimbul de expriențe.

Agenda Conferinței Business FORTRESS reunește persoane cu experiență relevantă în management, profesioniști și specialiști în diverse domenii de activitate. Ei vor împărtăși soluțiile, metodele, modalitățile de lucru funcționale, izvorâte din experiența proprie.

Speakerii – manageri cu experienţă relevantă în domeniul în care activează, vor explora împreună cu cei prezenţi diverse modele de organizare/urmărire/dezvoltare a proceselor importante dintr-o companie.

Pentru înscrieri și informații complete despre conferință, accesați pagina FORTRESS sau contactați echipa URS România:

Alina Niculai – Director Marketing
mobil – 0728 288 035
mail – fortress@urscertificari.ro

Noi, Centrul Medical Alexis vrem performanţă pentru că în joc e viaţa oamenilor care ne investesc cu încredere. Așa că trebuie să fim buni profesioniști, în toate aspectele: de la aprovizionare şi administrativ, la realizarea actului medical, încheind cu feedback-ul pacienţilor. Fiindcă e vorba de încredere şi performanţă, soluţia aleasă e URS Certificări. Cei 8 ani de parteneriat ne confirmă faptul că a fost o alegere bună.

Cristian Alexandru
Director General, Centru Medical Alexis

Performanța e singura opțiune.