Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Conferința Business FORTRESS – un eveniment dedicat managementului performant.

URS România mulțumește celor 100 de participanți la a 4-a ediție a Conferinței Business FORTRESS pentru interesul manifestat și pentru participarea activă în cadrul evenimentului.

Consideram fedback-ul participanților principalul instrument de măsură al succesului evenimentului. La întrebarea – Considerați că participarea la acest eveniment a fost utilă? Toți cei prezenți au considerat participarea benefică și informațiile livratete cu caracter util, practic.

Continuăm să investim în acest gen de evenimente deoarece credem cu tărie în necesitatea adaptării constante a strategiei de business contextului modern. Prin intermediul Conferințelor Business FORTRESS ne propunem să generăm un cadru profesionist și adecvat unui schimb autentic de informații și experiență între profesioniști. Prin urmare, dedicăm aceste evenimente managementului performant și persoanelor orientate spre îmbunătățirea continuă.

Devenit deja un eveniment de tradiție, am început din timp pregătirile pentru următoarea ediție a Conferințelor FORTRESS care se va desfășura în primăvara anului 2017, în zona de vest a României.

Excelența în afaceri este un drum și nu o destinație.
URS Certificări ne este partener de drum din 2009, cu o echipă profesionistă ce furnizează servicii de înaltă calitate și care ne oferă întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții.

Daniela Ciulei
Director Executiv, BIOEEL - Tîrgu Mureș

Performanța e singura opțiune.