Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Conferința Business FORTRESS – un eveniment dedicat managementului performant.

URS România mulțumește celor 100 de participanți la a 4-a ediție a Conferinței Business FORTRESS pentru interesul manifestat și pentru participarea activă în cadrul evenimentului.

Consideram fedback-ul participanților principalul instrument de măsură al succesului evenimentului. La întrebarea – Considerați că participarea la acest eveniment a fost utilă? Toți cei prezenți au considerat participarea benefică și informațiile livratete cu caracter util, practic.

Continuăm să investim în acest gen de evenimente deoarece credem cu tărie în necesitatea adaptării constante a strategiei de business contextului modern. Prin intermediul Conferințelor Business FORTRESS ne propunem să generăm un cadru profesionist și adecvat unui schimb autentic de informații și experiență între profesioniști. Prin urmare, dedicăm aceste evenimente managementului performant și persoanelor orientate spre îmbunătățirea continuă.

Devenit deja un eveniment de tradiție, am început din timp pregătirile pentru următoarea ediție a Conferințelor FORTRESS care se va desfășura în primăvara anului 2017, în zona de vest a României.

Noi, Centrul Medical Alexis vrem performanţă pentru că în joc e viaţa oamenilor care ne investesc cu încredere. Așa că trebuie să fim buni profesioniști, în toate aspectele: de la aprovizionare şi administrativ, la realizarea actului medical, încheind cu feedback-ul pacienţilor. Fiindcă e vorba de încredere şi performanţă, soluţia aleasă e URS Certificări. Cei 8 ani de parteneriat ne confirmă faptul că a fost o alegere bună.

Cristian Alexandru
Director General, Centru Medical Alexis

Performanța e singura opțiune.