Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Conferința globală anuală URS – Londra 2016

Anual, birourile din 36 de ţări ale grupului URS se reunesc în cadrul conferinţelor internaţionale. În acest an, conferinţa s-a desfășurat la Londra în perioada 11 – 13 octombrie iar la eveniment a luat parte top managementul biroului URS România.

Progresul tehnologic suprapus schimbărilor economice şi sociale generează nevoia unei analize periodice pentru a adapta politica companiei contextului modern. Astfel obiectivul Conferinţelor Globale URS este atât unul de comunicare al direcşiilor strategice, cât şi unul de dezbatere al oportunităţilor. Subiectele discutate s-au concentrat în jurul comunicării şi dezbaterii unei strategii de dezvoltare durabilă în contextul modern, actual. Astfel direcţiilor strategice  de dezvoltare URS vizează :

  •   creşterea constantă a gradului de satisfacţie a clienţilor prin furnizarea  de servicii de calitate superioară în mod constant;
  •   consolidarea poziţiei pe piaţă;
  •   dezvoltarea continuă a portofoliului de servicii.

Noi, Centrul Medical Alexis vrem performanţă pentru că în joc e viaţa oamenilor care ne investesc cu încredere. Așa că trebuie să fim buni profesioniști, în toate aspectele: de la aprovizionare şi administrativ, la realizarea actului medical, încheind cu feedback-ul pacienţilor. Fiindcă e vorba de încredere şi performanţă, soluţia aleasă e URS Certificări. Cei 8 ani de parteneriat ne confirmă faptul că a fost o alegere bună.

Cristian Alexandru
Director General, Centru Medical Alexis

Performanța e singura opțiune.