Conferința globală anuală URS – Londra 2016

Anual, birourile din 36 de ţări ale grupului URS se reunesc în cadrul conferinţelor internaţionale. În acest an, conferinţa s-a desfășurat la Londra în perioada 11 – 13 octombrie iar la eveniment a luat parte top managementul biroului URS România.

Progresul tehnologic suprapus schimbărilor economice şi sociale generează nevoia unei analize periodice pentru a adapta politica companiei contextului modern. Astfel obiectivul Conferinţelor Globale URS este atât unul de comunicare al direcşiilor strategice, cât şi unul de dezbatere al oportunităţilor. Subiectele discutate s-au concentrat în jurul comunicării şi dezbaterii unei strategii de dezvoltare durabilă în contextul modern, actual. Astfel direcţiilor strategice  de dezvoltare URS vizează :

  •   creşterea constantă a gradului de satisfacţie a clienţilor prin furnizarea  de servicii de calitate superioară în mod constant;
  •   consolidarea poziţiei pe piaţă;
  •   dezvoltarea continuă a portofoliului de servicii.

Formează o echipă de profesioniști, colaborarea este foarte bună, iar auditul on-line se desfășoară în bune condiții, având în vedere contextul actual generat de SARS-CoV-2.
Sprijinul echipei URS ne este benefic.

Carmen Niță – Aprilie 2021
Reprezentant, SPITALUL ORĂȘENESC GĂEȘTI

Performanța e singura opțiune.