Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

cost control

cost-control

cost control

Ştim că cea mai mare parte a furnizorilor propun preţuri diferite clienţilor săi pentru acelaşi tip de produs sau serviciu. Acest lucru se întâmplă fie pentru că piaţa respectivă nu este transparentă (nu există posibilitatea de acces la platforme de preţuri centralizate la nivel naţional) sau fie pentru că antreprenorii aleg să nu aloce resurse de investigare a nivelului preţului furnizorilor cu care lucrează.

Spre ex, un furnizor de telefonie mobilă poate factura un minut de convorbire cu până la 100% mai mult la firma X decât la compania Y. Asta pentru că sistemul îi permite.

 Serviciul URS Cost Control presupune implicarea specialiştilor noştri atât în evaluarea nivelului cheltuielilor cât şi în identificarea şi aplicarea de soluţii de reducere a acestora. Aceste procese se realizează cu un efort minim din partea clienţilor noştri – tot ce avem nevoie sunt copiile după contractele şi facturile aferente acestor cheltuieli şi un mandat de reprezentare a Dvs în relaţia cu furnizorii respectivi.

De ce să optaţi pentru soluţia URS Cost Control? Iată câteva motive:

  • din experienţa noastră, orice companie plăteşte către aproape toţi furnizorii cu mult mai mult decât i-ar permite piaţa.  Acest lucru nu are sens să continue – noi credem că orice ban economisit contează
  • în urma reducerii cheltuielilor, veţi avea la dispoziţie resurse financiare suplimentare
  • ne plătiţi doar dacă vă reducem costurile: comisionul nostru este un procent din suma economisită

Cum se procedează?

Este în interesul tuturor ca procesul să se deruleze repede – în felul acesta, compania Dvs va începe imediat să-şi reducă costurile de operare. Propunerea noastră de lucru:

timp 1_1

La sfârşitul procesului, în baza concluziilor Raportului de Stare Finală, se identifică în mod clar suma pe care Dvs. o veţi economisi în urma demersurilor noastre pe parcursul următoarelor 12 luni.

cum te putem ajuta?

Pentru orice intrebări sau nelămuriri nu ezitaţi să ne contactaţi

Mulţumim pentru seriozitatea şi profesionalismul dovedit.
Sunteţi de recomandat!

Marius Gheţe
CEO, EUROPLAST ROMANIA SRL

Noi, Centrul Medical Alexis vrem performanţă pentru că în joc e viaţa oamenilor care ne investesc cu încredere. Așa că trebuie să fim buni profesioniști, în toate aspectele: de la aprovizionare şi administrativ, la realizarea actului medical, încheind cu feedback-ul pacienţilor. Fiindcă e vorba de încredere şi performanţă, soluţia aleasă e URS Certificări. Cei 8 ani de parteneriat ne confirmă faptul că a fost o alegere bună.

Cristian Alexandru
Director General, Centru Medical Alexis

Performanța e singura opțiune.