Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Profită acum de sistemul atractiv de discounturi și asigură-ți un loc la Conferința Business FORTRESS!

Rezervă-ți acum un loc la Conferința Business FORTRESS și beneficiază de sistemul atractiv de discounturi dedicate grupurilor, înscrierilor Early Bird şi clienților URS România.

Grăbește-te! Au mai rămas doar 4 zile. Profită de 25% discount Early Bird și asigură-ți un loc înaintea datei de 14 Aprilie.

Invită-ți partenerii și colaboratorii, oferă-le o seară de neuitat și beneficiază de sistemul atractiv de discounturi dedicate grupurilor.

Ești client URS România? Îți mulțumim pentru încredere și iți oferim prețuri preferențiale.

Conceptul FORTRESS s-a născut din dorința de a oferi clienților servicii integrate și de a împărtăși viziuni create prin experiență. Prin urmare URS România iși propune să contribuie în mod activ la dinamizarea mediul de business generând oportunități reale de dezvoltare a afacerilor prin:

  • facilitarea accesului la informații de actualitate și know –how,
  • încurajarea în mod activ a interacțiunii și a schimbului de experiențe.

Pentru înscrieri și informații complete despre conferință, accesează pagina FORTRESS sau contactează echipa URS România:

Alina Niculai – Director Marketing
mobil – 0728 288 035
mail – fortress@urscertificari.ro

Profesionalism, seriozitate și promptitudine. Au dovedit o ușoară înțelegere a profilului companiei și atitudine pozitivă în abordarea subiectelor specifice.

Mitică Savu – Iulie 2020
Reprezentant, STARC4SYS SRL

Performanța e singura opțiune.