Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Familia URS sărbătorește 25 ani de activitate

United Registrar of Systems Limited (URS Certification) sărbătorește 25 de ani de activitate!

Compania a fost înființată în aprilie 1994 în Marea Britanie iar acum prestează servicii din sfera Testing-Inspection-Certification prin intermediul a 36 de birouri naţionale, fiind una din primele cinci cele mai mari firme de certificare din lume.

Parametrii de securitate/calitate ai serviciilor URS beneficiază de acreditare UKAS (organism recunoscut internaţional, semnatar al acordurilor EA/IAF MLA).

Prezenţa URS în România a debutat odată cu înfiinţarea în 2007 a URS Certificări cu sediul central la Tîrgu Mureş. După 11 ani, compania are 80 angajaţi full-time, a derulat mai bine de 40.000 de audituri de certificare ISO la peste 3.500 de clienţi şi a instruit peste 5.600 de persoane în cursuri de calificare acreditate.

Companii de prestigiu au ales să-şi plaseze încrederea în URS ca organism independent de certificare: MERCEDES-BENZ, SIEMENS ENTERPRISE COMMUNICATIONS, 3M, HILTON HOTELS, AGRANA ROMÂNIA, MOLDCELL, ORTOPROFIL, RENANIA, ARABESQUE, METROREX, CROCO, MOL ROMÂNIA etc.

Credem că performanța se construiește pe o bază de valori comună, centrată pe responsabilitate, siguranță, eficiență – de accea suntem mândri că facem parte din grupul URS!