Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara alege serviciile de certificare oferite de URS România

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara a devenit recent client URS România. Serviciul ales este certificarea Sistemului de Management al Calității în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001.

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara funcționează ca unitate sanitară publică care asigură asistență medicală completă de cardiologie și deservește atât zona interjudețeană, cât și pacienți proveniți din celelalte zone ale țării și din străinătate. Institutul are atribuții în învățământul superior medical și mediu sanitar, de cercetare științifică medicală, dar și în îndrumarea metodologică de specialitate.

Mulțumim Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara pentru încrederea acordată!

Pentru detalii privind certificarea sistemelor de management vă invităm să consultați pagina noastră de Certificări Standarde ISO – URS România sau să ne contactați la numărul de telefon 0724 363 324.

Echipa URS România vă stă la dispoziție cu informații complete și oferte competitive!

Noi, Centrul Medical Alexis vrem performanţă pentru că în joc e viaţa oamenilor care ne investesc cu încredere. Așa că trebuie să fim buni profesioniști, în toate aspectele: de la aprovizionare şi administrativ, la realizarea actului medical, încheind cu feedback-ul pacienţilor. Fiindcă e vorba de încredere şi performanţă, soluţia aleasă e URS Certificări. Cei 8 ani de parteneriat ne confirmă faptul că a fost o alegere bună.

Cristian Alexandru
Director General, Centru Medical Alexis

Performanța e singura opțiune.