Curs de Calificare Macaragii Comandă la Sol Iași – 10 Martie 2017

URS România organizeară începând cu data de 10 Martie 2017 la Iași – curs de calificare Macaragii Comandă la Sol.

Cursul se adresează persoanelor care doresc să obțină autorizația necesară pentru exploatarea Macaralelor cu Comandă la Sol cu butoane și/sau manete, prin comandă radio sau prin comandă în infraroșu.

Grupa Macaralelor cu comandă la sol este cea mai numeroasă din punct de vedere al echipamentelor și include o gamă variată de instalații dintre care enumerăm: podurile rulante, macarale turn, macarale pe sașiu auto etc. Domeniile de activitate ale deținătorilor de astfel de echipamente sunt de asemenea variate, incluzând firmele din industrie, construtii, comerț cu materiale de construcții și produse de bricolaj, exploatări forestiere etc.

Durata cursului de Calificare Macaragii Comandă la Sol este de 2 luni, perioadă în care participanții dobândesc cunoștințe teoretice și practice.

Cursul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, absolvenți ai învățămantului minim obligatoriu.

Participanți la cursurile de formare profesională organizate de URS România beneficiază de:

  • condiții de plată flexibile;
  • suporturi de curs și alte materiale didactice gratuite;
  • lectori profesioniști, calificați;
  • program de curs flexibil.

Cursurile sunt autorizate de ANC și de ISCIR iar diplomele eliberate sunt recunoscute la nivel național și în întreaga Uniune Europeană.

Pentru informații complete despre cursuri și înscrieri vă invităm să accesați pagina Curs Macaragiu sau să ne contactați.

Daniel Vilciu
Director de vanzări
Mobil: 0728 994 091
Email: danielv@urscertificari.ro

Pe lângă serviciile ireproșabile privind certificarea ISO, partenerul URS Certificări ne tratează cu seriozitate, își respectă angajamentul, plus că beneficiem de o comunicare excelentă.

Sebastian Chiricuță – Decembrie 2021
Reprezentant , UFC INDUSTRIAL DESIGN SRL

Performanța e singura opțiune.