Moldcell alege să își plaseze încrederea în serviciile oferite de URS România

Compania Moldcell optează pentru serviciile de certificare oferite de URS România, alegând Certificarea OHSAS 18001.

OHSAS 18001:2007 reprezintă un model de lucru pentru organizațiile care doresc un control mai bun asupra riscurilor profesionale. Acesta completează sistemele de management al calității și respectiv de mediu și se bazează pe cerințe explicite pentru o gestionare cât mai eficientă a riscurilor profesionale și crearea unui culturi de prevenire în rândul angajaților.

Moldcell este un operator de telecomunicații mobile din Republica Moldova, parte a grupul internațional TeliaSonera, care își are sediul la Stockholm, Suedia.

Cu peste 17 ani de activitate, Moldcell are la ora actuală peste 1 milion de abonațiși o creștere constantă.

Scopul declarat al Moldcell este ca prin inovație, grijă și simplificare să devină o Companie de Telecomunicații de Nouă Generație.

Mulțumim companiei  Moldcell pentru că a ales să își plaseze încrederea în serviciile oferite de compania URS România!

Pentru detalii privind sistemelor de management privind sănătatea şi securitatea muncii vă invităm să consultați pagina OHSAS 18001 sau să ne contactați la numărul de telefon 0724 363 324. Echipa URS România vă stă la dispoziție cu informații complete și oferte competitive!

Profesionalism, comunicare bună, modalități alternative de comunicare adaptate vremurilor, deschidere față de nevoile clientului.

Mihaela Bărbulescu – octombrie 2021
Reprezentant , COTRACO ROM SRL

Performanța e singura opțiune.