Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

URS Certificări are o viziune ambițioasă de susținere a performanței, drept pentru care acordăm atenție sporită întâlnirilor de business pe care le avem constant cu antreprenorii, totul într-o atmosferă plăcută.

Un plus adus comunității anteprenoriatului din România este evenimentul marca FORTRESS, conferința: Patru instrumente pentru un business mai profitabil, din data de 12 Aprilie, care va avea loc la hotelul Privo din Tîrgu Mureș.

Scopul FORTRESS este acela de a crea o comunitate, în care antreprenorii pot identifica, analiza și promova instrumentele cele mai eficiente pentru companiile lor, între care un loc privilegiat îl ocupă cele care vizeaza clienții.

Ce înseamnă să-ți asculți clienții? sau Care sunt elemente care te ajută sa-ți dezvolți relația cu clientul? – sunt câteva din întrebările ale căror răspunsuri le vom dezbate împreună într-un mediu care încurajează performanța.

Pentru înscrieri și informații complete despre conferință, contactați echipa URS Certificări: email marketing@urscertificari.ro și la numărul de telefon 0726 156 607.

Agenda evenimentului

Profesionalism, seriozitate și promptitudine. Au dovedit o ușoară înțelegere a profilului companiei și atitudine pozitivă în abordarea subiectelor specifice.

Mitică Savu – Iulie 2020
Reprezentant, STARC4SYS SRL

Performanța e singura opțiune.