Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

URS Certificări are o viziune ambițioasă de susținere a performanței, drept pentru care acordăm atenție sporită întâlnirilor de business pe care le avem constant cu antreprenorii, totul într-o atmosferă plăcută.

Un plus adus comunității anteprenoriatului din România este evenimentul marca FORTRESS, conferința: Patru instrumente pentru un business mai profitabil, din data de 12 Aprilie, care va avea loc la hotelul Privo din Tîrgu Mureș.

Scopul FORTRESS este acela de a crea o comunitate, în care antreprenorii pot identifica, analiza și promova instrumentele cele mai eficiente pentru companiile lor, între care un loc privilegiat îl ocupă cele care vizeaza clienții.

Ce înseamnă să-ți asculți clienții? sau Care sunt elemente care te ajută sa-ți dezvolți relația cu clientul? – sunt câteva din întrebările ale căror răspunsuri le vom dezbate împreună într-un mediu care încurajează performanța.

Pentru înscrieri și informații complete despre conferință, contactați echipa URS Certificări: email marketing@urscertificari.ro și la numărul de telefon 0726 156 607.

Agenda evenimentului

Promptitudine, seriozitate, respectarea angajamentelor și nu în ultimul rând competența și profesionalismul auditorilor!
Colaborarea excepțională cu Dna. Crina SUCIU, Director Supravegheri Certificare ISO!

Claudiu Zahiu – Mai 2020
RMC, SPITALUL MILITAR DE URGENŢĂ "REGINA MARIA" BRAŞOV

Performanța e singura opțiune.