Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Echipa URS România mulțumește partenerilor și colaboratorilor săi și vă urează SĂRBĂTORI FERICITE!

Ne-am stabilit pentru acest an obiective îndrăznețe, dar sustenabile, iar prin efort, dăruire și profesionalism am reușit să finalizăm un nou an de succes.

Ne propunem să fim în continuare promotori ai calității și ne mândrim cu o echipă performantă și profesionistă, suntem activi și flexibili și ne place să dezvoltăm soluții inovative, aducând astfel un plus de valoare pentru clienții noștri. Astfel am dezvoltat în anul care se încheie noi proiecte dedicate clienților noștri precum Recompensarea Recomandării și noi ediții ale Conferinței Business FORTRESS.

Experiența ne-a învățat că succesul depinde în totalitate de nivelul de satisfacție al clienților. Din acest motiv, am așezat în centrul preocupărilor noastre grija pentru clienți și pentru calitatea serviciilor acordate. Continuăm să credem cu tărie în această filozofie și privim cu optimism, încredere și entuziasm spre anul următor, dar mai ales cu dorință de îmbunătățire continuă.

Echipa URS România mulțumește partenerilor și colaboratorilor săi și vă urează SĂRBĂTORI FERICITE!

Profesionalism, seriozitate și promptitudine. Au dovedit o ușoară înțelegere a profilului companiei și atitudine pozitivă în abordarea subiectelor specifice.

Mitică Savu – Iulie 2020
Reprezentant, STARC4SYS SRL

Performanța e singura opțiune.