Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

Starea de bine – masurată de Farmacia ARDEALUL cu URS Insights

Afacerile de succes sunt cele care își ascultă clienții. De curând, Farmacia „Ardealul” monitorizează satisfacția clienților împreună cu URS Insights.

 

Feedback-ul clienților este unul dintre cele mai importante resurse de dezvoltare pentru orice companie, iar URS Insights este instrumentul perfect pentru a obține o imagine fidelă a experienței pe care au avut-o clienții în contact cu compania ta. Pe scurt, URS Insights este un sistem bazat pe un aparat fizic, care colectează și interpretează rapid opiniile exprimate de către clienți sau angajați.

 

Suntem mândri că o companie cu tradiție, cum este Farmacia ”Ardealul” din Piatra-Neamț, cu 25 de ani de experiență în consilierea de specialiate a pacienților și preparea de produse proprii, mereu preocupată  de calitatea serviiciilor și de menținerea unei relații deschise,  cu toți cei care le calcă pragul, a ales să își plaseze încrederea în serviciile oferite de compania URS Certificări!

 

Pentru detalii privind dispozitivul URS Insights (Ombea), vă invităm să consultați pagina satisfacția clienților tăi sau să ne contactați la numărul de telefon 0722 224 589.

Echipa URS Certificări vă stă la dispoziție cu informații complete și oferte competitive!

 

Profesionalism, seriozitate și promptitudine. Au dovedit o ușoară înțelegere a profilului companiei și atitudine pozitivă în abordarea subiectelor specifice.

Mitică Savu – Iulie 2020
Reprezentant, STARC4SYS SRL

Performanța e singura opțiune.