VIZE ANUALE PENTRU AUTORIZAŢIILE ISCIR

Dacă a trecut deja 1 an de când aţi obţinut autorizarea ISCIR pentru meseria dvs, programaţi-vă obţinerea vizei anuale, obligatorie prin lege.

Orice autorizație ISCIR pentru personalul calificat (fochist, stivuitorist, macaragiu etc.), nu poate fi folosită legal fără viza anuală care se eliberează de către ISCIR, după promovarea examenului de specialitate; pe parcursul primilor trei ani se vizează talonul, urmând apoi, la finalul celui de al patrulea an, reautorizarea. Reautorizarea ISCIR se poate obține în urma unui stagiu de instruire organizat de către noi, finalizat cu un examen ISCIR.

URS Certificări organizează cursuri autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificarea personalului (ANC/CNFPA) și de Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR) şi califică anual persoane în meserii precum: fochist, stivuitorist, macaragiu, mașinist pod rulant etc.

Cum obţinem viza anuală?

Viza anuală se obţine de la operatorul RSTVI, care poate fi o persoană angajată în cadrul firmei sau la o altă societate comercială cu care s-a încheiat un contract de prestări servicii.

Ce este operatorul RSTVI?

Persoana fizică sau juridică, autorizată de către Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR) să fie responsabilă cu supravegherea tehnică şi verificarea instalaţiilor/ echipamentelor din domeniul ISCIR.
Pentru a afla mai multe despre cursurile oferite de URS Certificări şi cum vă pot fi de folos, ne puteţi contacta telefonic la +4 0737 611 136 prin formularul de contact de aici.

Nota 10 pentru URS Certificări, datorită:
• bunei colaborări
• sprijinului acordat
• comunicării deschise
• flexibilității
• experienței

Elena Vrânceanu – Iulie 2021
Reprezentant, PANIMON SA

Performanța e singura opțiune.