Newsletter

Fii la curent cu lumea URS Certificări
Nume
Prenume
Email
Secure and Spam free...

XCARS alege serviciile URS CERTIFICĂRI – ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015

Compania XCARS STORE SRL optează pentru serviciile URS CERTIFICĂRI, alegând certificarea în conformitate cu standardele internaționale ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015.

BMW continuă extinderea reţelei de centre autorizate de dealeri cu noul centru de vânzări și service XCARS din Târgu Mureş. Proiectul a fost dezvoltat în urma unei investiţii generoase și vine cu un showroom impresionant, dar şi cu unul dintre cele mai moderne şi bine echipate service-uri din ţară.

Mulțumim companiei XCARS STORE SRL pentru că a ales să își plaseze încrederea în serviciile privind certificarea conform ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015 oferite de compania URS CERTIFICĂRI!

Pentru detalii privind standardele ISO vă invităm să consultați pagina noastră de Certificări Standarde ISO – URS CERTIFICĂRI sau să ne contactați la numărul de telefon 0724 363 324. Echipa URS CERTIFICĂRI vă stă la dispoziție cu informații complete și oferte competitive!

Noi, Centrul Medical Alexis vrem performanţă pentru că în joc e viaţa oamenilor care ne investesc cu încredere. Așa că trebuie să fim buni profesioniști, în toate aspectele: de la aprovizionare şi administrativ, la realizarea actului medical, încheind cu feedback-ul pacienţilor. Fiindcă e vorba de încredere şi performanţă, soluţia aleasă e URS Certificări. Cei 8 ani de parteneriat ne confirmă faptul că a fost o alegere bună.

Cristian Alexandru
Director General, Centru Medical Alexis

Performanța e singura opțiune.